El projecte: Synthon Hispania, millora de la continuïtat de negoci i millors pràctiques en el disseny de l’arquitectura OT/IT.

Jordi Foix, IT Manager Synthon Hispania: “Anigy va donar un impuls clau al projecte, contribuint a una millor gestió, planificació i presa de decisions. Gràcies a ells Synthon Hispania està més ben preparada per als reptes actuals i de futur.”

Synthon és una important multinacional del sector farmacèutic, amb HQ a Holanda, comptant amb centres de fabricació de fàrmacs i oficines en 9 països, especialitzada a desenvolupar i produir medicaments d’alta qualitat per a pacients de tot el món comptant amb una plantilla total d’uns 1400 treballadors i una facturació anual de 250 M€.

A la seva fàbrica d’Espanya s’estava executant un projecte per millorar la continuïtat de negoci tant de l’entorn IT com de l’OT, així com assentar les bases arquitectòniques per seguir evolucionant tota la infraestructura conforme les millors pràctiques i estàndards.

El repte: Establir un segon CPD replicant l’existent en un entorn productiu crític operatiu les 24 hores.

Tot un repte establir un segon CPD replicant l’existent en tots els seus nivells en format actiu-actiu, tant en el seu disseny com en el seu desplegament, tenint en compte un entorn productiu crític operatiu les 24 hores.

Així com replantejar-se l’arquitectura tant dels elements de comunicacions com de la seguretat perimetral sota les millors pràctiques.

L’equip IT de Synthon Hispania com a màxim responsable i promotor del canvi va abordar el projecte amb un tercer proveïdor especialitzat, no obstant això, va decidir reforçar l’equip tant des del punt de vista de la gestió del projecte i del canvi com en coneixement d’arquitectura en l’àmbit farmacèutic e industrial.

La solució: El valor d’Anigy.

L’equip IT va confiar en Anigy tant per gestionar al costat d’ells el desplegament i posada en marxa del projecte, així com per a l’assessorament per establir les bases del bastionat de la xarxa OT/IT.

Gràcies a la nostra experiència en ciberseguretat industrial, així com en la gestió de projectes i del canvi en entorns crítics industrials, al costat de l’equip IT de Synthon Hispania, la resta de proveïdors i departaments involucrats, després de 8 mesos de treball intens i diverses dificultats durant el transcurs, vam aconseguir desplegar tota la nova infraestructura amb impacte nul per al negoci.

Mitjançant una intervenció dissenyada al mil·límetre vam posar en producció la nova arquitectura aprofitant una  reduïda  finestra de temps, després d’acabar el desplegament i els test, així com tasques de qualificació, aquell mateix dia els operaris de Synthon Hispania van poder començar el seu torn de fabricació sense complicacions,  estant disponible des d’aleshores el segon CPD en mode actiu actiu, així com una línia base arquitectònica segons les millors pràctiques  de disponibilitat i seguretat.

El nostre agraïment a l’equip IT de Synthon Hispania, qui van confiar en nosaltres per dur a terme un dels projectes més transcendentals dels últims anys a la seva fàbrica d’Espanya a nivell d’infraestructura, per a nosaltres la més gran de les recompenses.

Imatge obtinguda de https://www.synthon.com/es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.